Wij hebben websites mogen ontwerpen voor zeer verschillende bedrijven. Zo hebben wij websites ontworpen voor winkeliersverenigingen en discotheken. Ook voor een automobiel bedrijf hebben wij een complete verkoop site ontwikkeld. Als minder commerciƫle projecten hebben wij websites mogen ontwikkelen van een kunstgalerie tot en met interne communicatie netwerken voor bedrijven. Wat wij erg belangrijk vinden in een ontwerp is dat het de visie weerspiegeld van het bedrijf/project. Daarbij moet het heel duidelijk en inutiatief zijn om op de site te navigeren. Het heeft geen zin veel informatie te bieden terwijl de internet bezoeker de informatie niet kan vinden. Om de site daarbij nog levendig en interessant te maken waar het de layout betreft is een ontwerpkundige uitdaging die wij graag aangaan. Van het gebruikte beeld materiaal zoals fotografie of het gebruik van graphics tot logo's tot aan een duidelijke en overzichtelijke lay out ontwerpen we zelf en kunnen het daardoor helemaal aan uw wensen aanpassen.

Informatie op de site die maanden lang onveranderd blijft zal heel weinig bezoekers trekken. Om u zelf de informatie te laten aanpassen heeft CreaPix de mogelijkheid een content management systeem in te bouwen waarbij u zelf de informatie kunt wijzigen zonder dat daarvoor uitgebreide kennis voor het programmeren in HTML taal noodzakelijk is. Op deze manier is het zeer eenvoudig om actuele informatie op de site aan te bieden.

Een andere manier om de informatie op de site actueel te houden is het gebruiken van informatie van andere websites. Deze zogeheten RSS feeds verwijzen door naar de informatie sites die ze publiceren maar u kunt deze ook implementeren in uw website. Op deze manier ververst de informatie op uw website zich vanzelf. Ook dit systeem kunnen wij inbouwen in uw eigen site.

Er is zo ontzettend veel mogelijk dat wij graag met u in een kennismakingsgesprek alle mogelijkheden willen bespreken. Voor het maken van een afspraak kunt u mailen of bellen. Wij zien er naar uit om ook uw site te mogen ontwerpen!